Bygge nytt hus i Sunnfjord?

Å bygge hus til familien skal være ei god oppleving. Draumane, beslutningane og planlegginga skal vere ei god oppleving. Det samme skal byggetida vere – denne spennande perioden der material og tilvalg blir til hus og bolig.
For ikkje å snakke om livet etter innflyttinga. Vår tømrarar består av erfarne fagfolk som utfører alt innen utvendig og innvendig tømrar- og snekkararbeid. Enten du har behov for enkel oppussing eller skal bygge nytt er Byggteam staden og starte for å få realisert dine draumar.

Byggteam bygger draumehuset ditt

Gode relasjoner til lokale og eksterne arkitektar gjer at vi har fleire arkitekter å velge mellom. Har du eigne husteikningar tar vi sjølvsagt imot desse og gjer eit godt tilbod på byggeprosjektet.

Det viktigaste vi som fagfolk i Byggteam kan bidra med er tryggheit. Eit kvalitetskonsept som tek for seg heile prosessen frå A til Å.

Prosessen blir definert i desse fasane:
1. Tomt og hus
2. Før byggestart
3. Byggeperioden
4. Livet i det nye huset
EneboligEinebustad i Liavegen i FørdeEneboligEinebustad på Sunde i FørdeNår hustypen er valgt, mottar du ein perm. Permen inneheld teikningane av huset og systematisert informasjon om fasane ”før byggestart”, ”byggeperioden” og ”livet i det nye huset”. Innhaldet vert oppdatert etter kvart som prosessen går framover, og dokument og brosjyrer vert sett inn på sine plassar. Di oversikt er ein viktig del av kvalitetskonseptet.